Afspraak maken via onze website

Maak bij voorkeur online een afspraak via onderstaande knop. Wenst u een afspraak voor twee personen, boek dan voor elke persoon een aparte raadpleging. Indien u beide op hetzelfde moment wenst te komen, boek dan twee opeenvolgende raadplegingen zodat de arts meer tijd heeft om u beiden optimaal verder te helpen. Bent u door omstandigheden niet in staat uw afspraak na te komen of bent u iets later, verwittig ons tijdig telefonisch!

Indien u moeilijkheden ondervindt bij het maken van een afspraak via de website, kan u ons contacteren op het nummer 03 325 89 65.

Vrije raadpleging

Op maandag en donderdag kunnen vaste patiënten bij ons terecht zonder afspraak van 8:30u tot 10:30u. De deur opent om 8:00u. Op andere momenten kan u terecht op afspraak.

Vakantieperiodes

De vakantieperiodes van de dokters bevinden zich op het prikbord. Tijdens de vakantieperiodes kan u steeds terecht bij één van onze andere dokters. Zij hebben ook toegang tot uw dossier en helpen u graag verder.

Uitzonderlijk is het mogelijk dat een medewerker op een andere datum dan aangegeven, toch afwezig is door onvoorziene omstandigheden of bijscholing. Dit wordt dan steeds aangegeven op de onthaaldesk.

Maak online een afspraak

U kan snel en online een afspraak maken.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.