Afspraak/ Raadpleging

Afspraak maken via onze website

Maak bij voorkeur online een afspraak via onderstaande knop. Wenst u een afspraak voor twee personen, boek dan voor elke persoon een aparte raadpleging. Indien u beiden op hetzelfde moment wenst te komen, boek dan twee opeenvolgende raadplegingen zodat de arts meer tijd heeft om u allebei optimaal verder te helpen. Neem telefonisch contact op (tussen 8.00 en 12.30 uur) indien het niet lukt om dit online te doen. 

Bent u door omstandigheden niet in staat uw afspraak na te komen of bent u iets later, verwittig ons tijdig telefonisch! Helaas merken we dat er veel patiënten niet komen opdagen op hun afspraken. Komt u 3x niet opdagen op een afspraak? Dan hebben wij het recht om u uit te schrijven uit de praktijk. 

Indien u moeilijkheden ondervindt bij het maken van een afspraak via de website, kan u ons contacteren op het nummer 03 325 89 65. Bellen voor afspraak gebeurt liefst in de ochtend tussen 8.00 en 12.30 uur.

Vakantieperiodes

De vakantieperiodes van de dokters bevinden zich op het prikbord. Tijdens de vakantieperiodes kan u steeds terecht bij één van onze andere dokters. Zij hebben ook toegang tot uw dossier en helpen u graag verder.

Uitzonderlijk is het mogelijk dat een medewerker op een andere datum dan aangegeven, toch afwezig is door onvoorziene omstandigheden of bijscholing. Dit wordt dan steeds aangegeven op de onthaaldesk.

Maak online een afspraak

U kan snel en online een afspraak maken.

Klik op de knop hieronder om verder te gaan.